Logo Padova Istra Kem 2020

Skladište i ured: Vrećari 107A | 52231 Nedešćina | Istra

Kontakt: M. 091 563 61 89 | E. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Skladište i ured:
Vrećari 107A | 52231 Nedešćina | Istra
  Kontakt:
M. 091 563 6189E. | E. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uvjeti prodaje

KUPOVINA

Kupovinu je moguće ostvariti 24 sata na dan svaki dan u godini. Potrošač može do 24 sata nakon poslane elektronske narudžbe odustati od kupnje slanjem obavjesti na e-poštu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

CIJENE

Cijene su izražene u eurima i kunama sa fiksnim tečajem 1 EUR = 7.53450 HRK te su utvrđene na dan narudžbe i podložne su dnevnim izmjenama. PLAĆANJE je moguće samo u eurima dok su kunske vrijednosti samo informativnog karaktera. Sve cijene sadrže uračunat PDV. Slike proizvoda su podložne izmjenama.

NAČIN PLAĆANJA

Padova-Istra Kem d.o.o. nudi slijedeće mogućnosti plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem - putem dostave ili Hp Expressa
  • Plaćanje po predračunu - plaćanje po predračunu preko banke, stoga Vas molimo da u pozivu na broj navedete broj predračuna

ZAŠTITA PODATAKA

Poduzeće Padova-Istra Kem d.o.o. obvezuje se da će svi podaci koje nam proslijedite biti zaštićeni u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka i neće biti proslijeđeni trećim osobama ili na bilo kakav drugi način zlorabljeni. Prema želji kupca podatke možemo upotrijebiti za slanje reklamnih obavijesti.

ZAŠTITA POTROŠAČA

Prilikom prodaje poštujemo zakon o zaštiti potrošača. Isto tako poslujemo u skladu sa zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu.

PODACI O STRANICAMA

Pridržavamo si pravo izmjene sadržaja i drugih podataka općih uvjeta kao i uvjeta Web trgovina. Greške su moguće i za njih ne preuzimamo nikakvu odgovornost.

DOSTAVA PROIZVODA

Za područje Primorsko-goranske i Istarske županije troškovi dostave se ne naplaćuju, a za ostale djelove Hrvatske cijenu dostave obračunavamo prema cijeniku Hp Expressa. DOSTAVA: Rok dostave 2-3 radna dana. U primjenu posebnih zahtjeva molimo Vas da iste upišete pod napomenu pri dnu narudžbe, ako određeni proizvod trenutno nemamo na zalihi o tome ćemo Vas obavjestiti elektronskom poštom ili telefonom.

POVRAT PROIZVODA

Sukladno odluci zakona o zaštiti potrošača, potrošač ima pravo da u roku 14 (četrnaest) dana od dana preuzimanja robe obavijesti prodavatelja da odustaje od kupnje i to na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. bez potrebe da navede razlog za svoju odluku. Obavijest je važeća ukoliko je poslana u roku. Jedino za što je kupac vezan je neposredan povrat robe. Robu mora vratiti najkasnije do 30 (trideset) dana nakon obavijesti o odustajanju od kupnje. Vraćena roba mora biti nerabljena, neoštećena i u orginalnoj ambalaži. Prodavatelj nije dužan zaprimiti pošiljku sa otkupninom ili pošiljku koja nije u skladu sa općim uvjetima poslovanja prodavatelja.

Kontakt za povrat robe

mob: 091 563 61 89

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

REKLAMACIJE

U slučaju da je došlo do oštećenja paketa tijekom transporta, reklamaciju podnesite poštaru te nas o reklamaciji obavjestite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U slučaju da ste zaprimili krivi proizvod sa greškom istog ćemo Vam zamijeniti ili Vam vratiti novac.  

Ispis

Kontakt

Padova Istra KEM d.o.o.

Skladište i ured:
Vrećari 107a, 52231 Nedešćina (Labin)

Sjedište:
Nedešćina 132, 52231 Nedešćina (Labin)

M. +385 (0)91 563 61 89

E. info@bazeni-istra.com

Dostava

Besplatna dostava:

  • Istra, PGŽ (samo kopneni dio), otok Krk
  • Hrvatska i otoci (uključujući i otoke PGŽ) - sva roba iznad 70,00 €

Plaćena dostava:

Za vrijednosti manje od 70,00 € troškovi dostave se računaju prema cjeniku usluge Paket24, Hrvatske pošte. Rok dostave je 2-3 radna dana (ne računajući subotu, nedjelju ili praznike).

HP Ekspres logo
Link za izračun troška dostave

Plaćanje

U našoj internet trgovini cijene su izražene u eurima (€) sa uračunatim PDV-om. Plaćanje je moguće samo u eurima dok su kunske protuvrijednosti samo informativnog karaktera.

Mogući su sljedeći načini plaćanja:

  • općom uplatnicom/virmanom
  • internet bankarstvom
  • pouzećem, direktno HP usluzi Paket24 uz plaćanje otkupnine prema njihovom troškovniku